COACHES & CAPTAINS

Våra fantastiska coacher jobbar stenhårt med att förbereda truppen för säsongen, inte bara på planen. I bakgrunden konstruerar dem strategier för att med precision nyttja motståndarnas svagheter emot dem. Captains är coachernas och spelarnas Go-To, vad det än gäller står de alltid redo att föra laget till vinst!

Coaches

Captains

THE OFFENSE

Den offensiva delen av laget består av en noga vald sammansättning individer som med exeptionell timing och atletisism gör det som krävs för att vinna varje strid mot motståndarens defensiva lag. De leds av Quarterbacken som har en Offensiv Koordinator på sidlinjen, vars uppgift är att analysera brister i motståndarens försvar och nyttja dem till vår fördel.

Offensive Linemen

Receivers

Offensive Backs

THE DEFENSE

I den defensiva delen finner du individer med en enastående reaktionsförmåga och spelförståelse, som tillsammans saboterar motståndarens försök till avancemang. De leds generellt av en Safety eller en Linebacker som har en Defensiv Koordinator på sidlinjen, vars uppgift är att analysera motståndarens offensiva strategi och svagheter och nyttja dem för att hålla dem borta från vårt målområde.

Defensive Linemen

Linebackers

Defensive Backs

Läs mer om hur du kan bli en avgörande del av resan mot vår vision.

Intresserad av att kasta på dig skydden? Läs mer om hur du kommer igång!

Behovet för förklaring om sporten växer i takt med att intresset ökar. Läs om sporten och mer i vår FAQ.